CarpCompany
Schouwburgplein 78
7001DJ Doetinchem
Tel. 0314-785243

Durakord

Durakord

Leadcore was jaren geleden een revolutionair product en is voor velen nog eerste keuze op het gebied van leaders. Maar er zijn ook omstandigheden waarbij snel zinkende leaders niet ideaal of zelfs niet gewenst zijn. Soms kan je dan beter grijpen naar een extreem slijtvaste leader zonder loodkern.
Bij de ontwikkeling van Durakord is er gekeken naar de wensen van vissers die in hun avonturen het extreme opzoeken. Veeleisende wateren zoals de Rijn, het Albertkanaal, de Rhone en Rainbowlake vragen nu eenmaal om stevig materiaal. Damian Clarke, die deel uit maakt van het product development team, vist zelf regelmatig op Rainbowlake en weet aan welke eisen een leader moet voldoen. 
Durakord is extreem slijtvast, sterk, heeft een hoge trekkracht op de knopen en is met behulp van een splicing naald erg makkelijk in gebruik. Door het ontbreken van een loodkern is het materiaal tevens neutraal in gewicht. Hierdoor is de leader perfect te combineren met bijvoorbeeld onderwaterdobbers om zo over mogelijke obstakels heen te vissen. 

Durakord is verkrijgbaar in 45 en 65lb op spoelen van 15 meter.

 Artikel Productfoto Prijs

Korda Durakord Splice Leader 45lb 20m

Durakord Leadcore was jaren geleden een revolutionair product en is voor velen nog eerste keuze op het gebied van leaders. Maar er zijn ook...
Korda Durakord Splice Leader 45lb 20m €20.99

Koop nu

Korda Durakord Splice Leader 65lb 15m

Durakord Leadcore was jaren geleden een revolutionair product en is voor velen nog eerste keuze op het gebied van leaders. Maar er zijn ook...
Korda Durakord Splice Leader 65lb 15m €20.99

Koop nu