CarpCompany
Schouwburgplein 78
7001DJ Doetinchem
Tel. 0314-785243

Rozemeijer Tybrid SRHRozemeijer Tybrid SRH
Beweeg met uw cursor over de afbeelding

Rozemeijer Tybrid SRH

In winkelwagentje:  • Model: 65121
  • Gefabriceerd door: Rozemeijer

Hangend genot!
Een glider is bij iedereen bekend, een zager wat minder, een hybride jerkbait zegt al heel veel mensen weinig. Toch is dat jammer, daar een hybride jerkbait echt het verschil kan maken! Veel hybride jerkbaits worden door roofvissers zelf gemaakt, en zijn vaak moeilijk te krijgen, en dragen een forse prijs met zich mee. De Rozemeijer Tybrid is er 1 die in veel hengelsportwinkels te vinden is, en betaalbaar is!
Wat is een hybride? Een hybride jerkbait is een stuk kunstaas wat eigenlijk geen specifieke actie heeft, en met iedere tik van de hengeltop een onvoorspelbare kant op zal schieten. Daarnaast kenmerkt een hybride zich door het prachtige hangmoment. Dit hangmoment is wellicht de meest belangrijke kenmerk van de Tybrid. Tik hem een paar keer, en laat hem dan hangen. Een volgende snoek of snoekbaars zal ‘moeite' hebben om deze op en neer schietende jerkbait te volgen, blijft deze ineens hangen, dan zullen ze vaak hun slag slaan! Aanbeten zijn daardoor soms ook niet neembaar, pas als je ineens de lijn strak ziet lopen, of op een hele andere kant op ziet gaan, weet je dat je beet hebt.
De kogels die binnenin de Tybrid zijn verwerkt zorgen voor extra aandacht onderwater, en dat heb je soms wel nodig. Vooral in de koudere tijdens zijn snoeken en snoekbaarzen moeilijker te triggeren, met een lekkere luide ratel, en dat hangmoment, kan de Tybrid juist dat aasje zijn wat het verschil zal maken. En laten we eerlijk zijn, welke snoek of snoekbaars wil nu geen stil hangend stukje genot?!
 


Informatie


Artikel opgenomen in ons assortiment op donderdag 21 december, 2017.