Hengelsport Doetinchem
Zonnebloemstraat 2-4
7004EB Doetinchem
Tel. 0314-785243

Bait Up Method Feeder

Bait Up Method Feeder

BAIT UP METHOD FEEDER
Method supremo en regerend Sony Wold Carp Champion, Tim Hodge, had al heel lang contact met ons over zijn idee een nieuwe Method Feeder te ontwikkelen. Hij was ervan overtuigd dat de al bestaande feeders verbeterd konden worden. Toch kon hij niemand vinden die hieraan mee wou werken. Na veel over en weer bellen kwamen we tot een besluit en werd er een afspraak gemaakt om nu eens echt te bekijken wat er mogelijk was. Het resultaat van deze afspraak was een grove weergave van de feeder die Tim in gedachten had. Nu konden we verder met de ontwikkeling van dit product.

Tim´s grootste probleem met de hedendaagse feeders was, dat het aas in veel gevallen mogelijk onder de feeder kwam te liggen. Als er uiteindelijk azende karpers op de stek kwamen, dan kreeg men regelmatig een paar tikken op de top en dat was het dan. Nee, dit kon zeker anders. Onze Method Feeder zou ervoor zorgen dat het aas altijd bereikbaar kon zijn voor een azende karper. De oplossing was niet allen simpel maar tegelijkertijd ook briljant. Eén van de vinnen zou gemaakt worden van lood en er dus voor zorgen dat de Method Feeder altijd met dezelfde kant op de bodem ligt. Nu moesten we alleen nog maar een gietvorm maken dat hiervoor kon zorgen. Dit duurde langer dan verwacht, maar het is uiteindelijk wel gelukt.

Nieuwe modellen
Het vissen met de Method heeft een enorme ommekeer gebracht in de manier van vissen. Met deze methode zijn enorm veel vissen gevangen. Verschillende wateren die bekend stonden als zeer lastig werden `leeggevist´ door vissers met de Method Feeder. Tevens is het een zeer succesvol hulpmiddel voor het vangen van barbeel, Kopvoorn, brasem en zeelt maar ook grote blankvoorn. Onze Bait Up Method Feeders zijn voor de karper visser, zondermeer de effectiefste feeders die verkrijgbaar zijn op de markt. Om echter tegemoet te komen aan de grote vraag van vele matchvissers, hebben wij ook een kleinere versie gemaakt. Deze zijn verkrijgbaar in gewichten van 0,5oz en 1oz en hebben de kleur van een grind/zand bodem.

 Productfoto Artikelnaam- Prijs
Korda Bait-Up Method Feeder 35gr

Korda Bait-Up Method Feeder 35gr

€4.49

Koop nu

Korda Bait-Up Method Feeder 50gr

Korda Bait-Up Method Feeder 50gr

€4.49

Koop nu